Senso© kvaliteta i garancija

Tvrtka Čaltex je orijentirana prije svega na visoku kvalitetu proizvoda i zadovoljstvo korisnika. Da bi se ispunili svi vrhunski standardi, konstantno se radi na edukaciji vlastitih kadrova, obnavljanju postrojenja, uvođenju inovativnih tehnoloških rješenja i praćenju svjetskih trendova. Pri tome se u svakom segmentu vodi računa o zaštiti okoliša i zaštiti uposlenika na radu. Kvalitet proizvoda i organizacija rada kompanije Čaltex su usklađeni prema zahtjevima standarda ISO 9001:2008, 14001:2004, OHSAS 18001:2007. Stalna kontrola proizvoda i odlične ocjene nakon mnogobrojnih ispitivanja kvaliteta relevantnih međunarodnih tijela su dokaz da Senso© proizvodi pružaju vrhunsku udobnost i kvalitet prije svega.  Na svaki SENSO© proizvod se dobiva garancija kako na jezgro proizvoda tako i na samu navlaku.

Upute  za održavanje

  1. Proizvod od Senso© Visco termoaktivne memorijske pjene nemojte prati niti izlagati visokim temperaturama ili suncu.
  2. Jastuk ili madrac od Senso© Visco termoaktivne memorijske pjene redovito prozračujte te izbjegavajte skladištenje u vlažnim prostorima.
  3. Ne skačite po madracu ili jastuku.
  4. Da bi proizvod ostao čist koristite zaštitnu navlaku i plahtu.
  5. Prilikom prenošenja nadmadraca od memorijske pjene nadmadrac zarolajte, nemojte ga savijati napola da se ne bi prelomio.
  6. Nakon kupovine madraca ili nadmadraca, proizvod ostavite na sobnoj temperaturi 1-2 sata da bi se proizvod prilagodio sobnoj temperaturi. Raspakirajte proizvod. Ovisno o temperaturi sobe proizvod će se vratiti u svoju punu formu nakon 1 do 2 dana. Na višim temperaturama madrac ili nadmadrac će se brže vratiti u svoju punu formu. Memory pjena, posebno memory pjena visoke gustoće, na nižim temperaturama reagira stvrdnjavanjem i smanjivanjem. Nadmadrac od memory pjene na niskoj temperturi se može smanjiti i do 10 cm, a zagrijavanjem nadmadrac će se opustiti i omekšati vraćajući se u svoj prvobitni oblik.

NAPOMENA: Podnica kreveta (dio kreveta u koji se ubacuje madrac) ne smije biti zatvorena, mora biti sa letvicama u podnom dijelu (najbolje i sa rupama sa strane) ali nikako zatvorena jer će se pojaviti plijesan zbog nedostatka protoka zraka.

PAŽNJA: Pažljivo pročitajte upute za održavanje! Ukoliko ih se budete pridržavali Senso© madrac ili jastuk će sačuvati svoju trajnost. Navlaka madraca i jastuka se može skidati i prati ručno ili strojno na 30C. Iako memorijska pjena neće izgubiti svoja svojstva ni nakon dugog niza godina ispravnog korištenja s vremenom će požutjeti i izgubiti na debljini do maksimalno 2 cm. U slučaju nenamjenskog korištenja ili nepridržavanja ovih uputa, Vašu reklamaciju nećemo moći uvažiti.

Jamstvo pokriva tvorničke greške, promjenu strukture memorijske pjene usljed koje dolazi do smanjenja debljine za više od 2 cm. Uobičajene promjene memorijske pjene koje stvaraju dojam da je materijal omekšao, promjena boje, smanjenje debljine do 2 cm, kao i fizička oštećenja uzrokovana neadekvatnim korištenjem i održavanjem proizvoda, nisu pokrivena jamstvom!